Actuaciones AFIC

FESTA DEL COMERÇ A PEDREGUER

Finalizada

Amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat comercial del municipi s'organitza la Festa del Comerç que conté activitats diverses com són els desfiles de fira, la 5ª degustació de productes locals, el primer tapescarrer, i altres esdeveniments musicals, esportius...
 

Más información

FIESTA DEL COMERCIO EN PEDREGUER

Finalizada

Con el objetivo de dinamizar la actividad comercial del municipio se organiza la Fiesta del Comercio que contiene actividades diversas como son los desfiles de feria, la 5 ª degustación de productos locales, el primer tapescarrer, y otros eventos musicales, deportivos ...
 

Más información

CAMPANYA TORNADA A L’ESCOLA

Finalizada

6ª CAMPANYA DE L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS I EMPRESARIS DE PEDREGUER (ACEP) DE 2012: Amb la finalitat de fidelitzar als clients dels comerços adherids a l’ACEP, estos entregaran participacions per a entrar al sorteig d’un joc de de material escolar i una motxilla als clients que realitzen les seues compres des del 16 d’agost al 16 de setembre.

Más información

CAMAPAÑA VUELTA A LA ESCUELA

Finalizada

6ª CAMPAÑA DE LA ASOCIACIÓN DE COMERCIANTES Y EMPRESARIOS DE PEDREGUER (ACEP) DE 2012: Con el fin de fidelizar a los clientes de los comercios adheridos a la ACEP, se entregaran participaciones para entrar al sorteo de un juego de material escolar y una mochila a los clientes que realicen sus compras desde el 16 de agosto al 16 de septiembre.

Más información

CAMPANYA FESTES JULIOL

Finalizada

5ª CAMPANYA DE L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS I EMPRESARIS DE PEDREGUER (ACEP) DE 2012: Te com a objectiu fidelitzar als clients dels comerços adherits a l’ACEP. Els comerços obsequiaran amb participacions per entrar al sorteig de dos parells de sabates i unes ulleres de sol, als seus clients al fer les seues compres.

Más información

CAMPAÑA FIESTAS JULIO

Finalizada

5ª CAMPAÑA DE LA ASOCIACIÓN DE COMERCIANTES Y EMPRESARIOS DE PEDREGUER (ACEP) DE 2012: Tiene como objetivo fidelizar a los clientes de los comercios adheridos a la ACEP. Los comercios obsequiaran con participaciones para entrar en el sorteo de dos pares de zapatos y unas gafas de sol, a sus clientes al realizar sus compras.

Más información

II MERCAT D’OCASIÓ I VII RUTA PICADETES

Finalizada

Amb l’estiu ben prop, aplega la calor ... I que millor que una bona cervesa ben fresqueta!!! ACEP ha preparat per tots vosaltres la VII Ruta de les Picaetes!! Fes la "Ruta": Bar Plaça, Bar La Musical, Bar JJ, Bar Cova, Bar Genots, Bar L’Escola, Bar Llaurador i Bar Begoña. Amb 6 segells de bars diferents, es pot participar en el sorteig de sopars per a dues persones. A més a més, es celebra el II Mercat d’Ocasió, on comerços locals ofereixen articles a preu de cost.

Más información

II MERCADO DE OCASIÓN Y VII RUTA PICADETES

Finalizada

 El verano ya está ahi, llega el calor ... Y que mejor que una buena cerveza bien fresquita! ACEP ha preparado para todos vosotros la VII Ruta de las picaetes! Haz la "Ruta": Bar Plaça, Bar La Musical, Bar JJ, Bar Cova, Bar Genot, Bar l’Escola, Bar Llaurador y Bar Begoña. Con 6 sellos de bares diferentes, se puede participar en el sorteo de cenas para dos personas. Además, se celebra el II Mercado de Ocasión, donde comercios locales ofrecen artículos a precio de coste.
 

 

Más información

CAMPANYA DIA DE LA MARE

Finalizada

4ª CAMPANYA DE L’ACEP de 2012

Más información

CAMPANYA PASQUA PEDREGUER

Finalizada

3ª CAMPANYA ACEP 2012

Más información

© 2015 - Ajuntament de Pedreguer - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo