Actuaciones AFIC

CAMPANYA PASQUA 2014

Finalizada

 Les teues compres de PASQUA a Pedreguer tenen premi! Reuneix tiquets de compra als comerços adherits a l'Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer, per un valor de 120€, de l'1 de març al 30 d'abril, i podras aconseguir algun premi. Es sortegen 3 de 100€ i 1 premi de 300€

Más información

CAMPAÑA PASQUA 2014

Finalizada

 Tus compras de PASQUA a Pedreguer tienen premio! Reúne tiquets de compra a los comercios adheridos a la Asociación de Comerciantes y Empresarios de Pedreguer, por un valor de 120€, del 1 de marzo al 30 de abril, y podrás conseguir algún premio. Se sortean 3 de 100€ y 1 premio de 300€

Más información

CURS MANIPULADOR ALIMENTS AFIC PEDREGUER

Finalizada

 Nova Edició del Curs per l'obtenció del CARNET DE MANIPULADOR D'ALIMENTS.

 
Dia 22 de Febrer de 10 a 15 h. Casa de la Cultura Pedreguer.
Info i inscripcions: Creama Pedreguer

Más información

CURSO MANIPULADOR ALIMENTOS AFIC PEDREGUER

Finalizada

 Nueva Edición del Curso para la obtención del CARNET DE MANIPULADOR DE ALIMENTOS. 

 
Día 22 de Febrero de 10 a 15 h. Casa de la Cultura Pedreguer. 
Info e inscripciones: Creama Pedreguer

Más información

Curs ANGLÉS: ATENCIÓ AL PÚBLICO

Finalizada

 Curs de Formació Professional per a Desocupats

Aquest curs, de modalitat presencial, té com objectiu millorar la qualificació professional de l’alumnat per afavorir la seua inserció en el món laboral. És per això, que s’ha planificat. a més de complir el contingut que marca el Servef per a la Formació Professional Ocupacional, nodrir el programa de continguts eminentment pràctics. 
El curs té lloc de dilluns a divendres, de 9:00h a 13:00h, a l’Aula d’Informàtica de Creama de Pedreguer, i l’alumnat està constituït per un grup de 15 persones desocupades.

Más información

Curso INGLÉS: ATENCIÓN AL PÚBLICO

Finalizada

 Curso de Formación Profesional para Desempleados 

Este curso, de modalidad presencial, tiene como objetivo mejorar la cualificación profesional del alumnado para favorecer su inserción en el mundo laboral. Es por ello, que se ha planificado. además de cumplir el contenido que marca el Servef para la Formación Profesional Ocupacional, nutrir el programa de contenidos eminentemente prácticos. 
El curso tiene lugar de lunes a viernes, de 9:00 h a 13:00 h, en el Aula de Informática de Creama de Pedreguer, y el alumnado está constituido por un grupo de 15 personas desocupadas.

Más información

Campanya

Finalizada

 ES PREMIA ALS CLIENTS DE L'ACEP PER FER LES SEUES COMPRES ALS COMERÇOS ADHERITS

Más información

ENTRA ALS NADALS AMB MI

Finalizada

 SE PREMIA A LOS CLIENTES DE ACEP POR SUS COMPRAS A LOS COMERCIOS ADHERIDOS A LA ASOCIACIÓN

Más información

JONADES ECOTURISME A PEDREGUER

Finalizada

 Des del 2001, amb l'objectiu de sensibilitzar a la població de la necessitat de potenciar territoris modèlics sostenibles i motivar a emprenedors a crear una oferta compatible amb el medi ambient, s'organitzen estes jornades que tenen lloc durant el mes de novembre.

Más información

JORNADAS ECOTURISMO A PEDREGUER

Finalizada

 Desde 2001, con el objetivo de sensibilizar a la población de la necesidad de potenciar territorios modélicos sostenibles y motivar a emprendedores a crear una oferta compatible con el medio ambiente, se organizan estas jornadas que tiene lugar durante el mes de noviembre.

Más información

© 2015 - Ajuntament de Pedreguer - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo