Actuaciones AFIC

CURS DISSENY I MUNTATGE DEL NOSTRE ESCAPARATE I PAQUETERIA CREATIVA - AFIC CREAMA PEDREGUER

Finalizada

 Curs dirigit especialment als comerços locals, que té com a objectiu fer de l’escaparate la targeta de visita del comerç i demostrar les diferents formes de fer paquets de regal tenint en compte les característiques del producte, l’estètica, l’estil I la imatge que vol transmetre la marca.  

Les sessions lectives seran per una part teòrica i l´altra pràctica. L’alumne tindrà també un assessorament individual del professor al mateix establiment pel muntatge del seu escaparate.
El curs és gratuït gràcies a la subvenció de la Diputació d'Alacant. Les places són limitades i les inscripcions al curs són a Afic-Creama Pedreguer.
 

Más información

CURSO DISEÑO Y MONTAJE DE NUESTRO ESCAPARATE Y PAQUETERIA CREATIVA - AFIC CREAMA PEDREGUER

Finalizada

 Curso dirigido especialmente a los comercios locales, que tiene como objetivo hacer del escaparate la tarjeta de visita del comercio y demostrar las diferentes formas de hacer paquetes de regalo teniendo en cuenta las características del producto, la estética, el estilo y la imagen que quiere transmitir la marca.

Las sesiones lectivas serán por una parte teórica y otra práctica. El alumno tendrá también un asesoramiento individual del profesor en el mismo establecimiento para el montaje de su escaparate.
El curso es gratuito gracias a la subvención de la Diputación de Alicante. Las plazas son limitadas y las inscripciones al curso son a Afic-Creama Pedreguer.

Más información

FESTA DEL COMERÇ 2013

Finalizada

 Amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat comercial del municipi s'organitza la Festa del Comerç que conté activitats diverses com són el DESFILE DEL COMERÇ I PARADETES d'empreses i associacions locals, amb exhibicions, demostracions i altres activitats d'animació, ...

Más información

FIESTA DEL COMERCIO 2013

Finalizada

 Con el objetivo de dinamizar la actividad comercial del mucipio se organiza la Fiesta del Comercio que contiene actividades diversas como son el DESFILE DEL COMERCIO y TENDERETES de empresas y asociaciones locales, con exhibiciones, demostraciones y otras actividades de animación, ...

Más información

CAMPANYA FESTES COMERÇ LOCAL

Finalizada

 Per les teues compres, a partir d'ara fins el 9 de juliol, els comerços locals et premien amb participacions pel sorteig de 2 tiquets de 50€ per a consumir al Bar Llaurador i Bar Piscina dels Pitons.

Más información

CAMPANYA FESTES COMERÇ LOCAL

Finalizada

 Por tus compras, a partir de ahora hasta el 9 de julio, los comercios locales te premian con participaciones para el sorteo de 2 tickets de 50 € para consumir en el Bar Llaurador y Bar Piscina de Pitons.

Más información

CURS MANIPULADOR ALIMENTS AFIC PEDREGUER

Finalizada

 A l'aula d'informàtica de Creama de Pedreguer, el proper divendres 26 d'abril es realitzarà una nova edició del curs per obtenir el certificat de formació en higiene alimentària.

Más información

CURSO MANIPULADOR ALIMENTOS AFIC PEDREGUER

Finalizada

 En la aula de informática de Creama de Pedreguer, el próximo viernes 26 de abril se realizará una nueva edición del curso para obtener el certificado de formación en higiene alimentaria.

Más información

CAMPANYA DIA DE LA MARE 2013 ACEP PEDREGUER

Finalizada

 Fes les teues compres i consumicions al comerços ACEP i aconsegueix el teu VALE! 

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer sorteja vals de 30€ per a consumir en Angels Marti, Anni, Juan M. Roselló o Supermercat Margarida.

Más información

CAMPAÑA DIA DE LA MADRE 2013 ACEP PEDREGUER

Finalizada

 Haz tus compras y consumiciones en comercios ACEP y consigue tu VALE!

La Asociación de Comerciantes y Empresarios de Pedreguer sortea vales de 30 € para consumir en Angels Marti, Anni, Juan M. Roselló o Supermercado Margarita.

Más información

© 2015 - Ajuntament de Pedreguer - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo