Actuaciones AFIC

ANEM DE PASQUA!

Finalizada

 Amb 5 vals de diferents comerços que et donaran al fer les teues compres, aconseguiras de manera gratuïta un lot d'embotits en qualsevol de les carnisseries locals adherides a ACEP.

Más información

CAMPAÑA PASQUA 2013

Finalizada

 Con 5 vales de diferentes comercios que te facilitaran por tus compras, podras conseguir de manera gratuita un lote de embutidos en cualquiera de las carnicerias locales adheriadas a ACEP

Más información

CAMPANYA DIA DEL PARE

Finalizada

L'ACEP premia als clients dels comerços adherits a aquesta per les seues compres per celebrar el dia del Pare, amb regals exclusius de Tien 21, Expert i Megahogar.

Más información

CAMAPAÑA DIA DEL PADRE

Finalizada

 l'ACEP premia als seus clients dels comerços adherits a la mateixa, per la seua compra per celebrar el dia del Pare, amb regals exclusius de Tien 21, Expert i Megahogar

Más información

CURS MANIPULADOR ALIMENTS

Finalizada

Atenent a la demanda d'aquest curs per part dels usuaris de Creama-Afic, es decideix seguir oferint durant aquest nou exercici.

Más información

CURSO MANIPULADOR ALIMENTOS

Finalizada

Atendiendo a la demanda de este curso por parte de los usuarios de Creama-Afic, se decide seguir ofreciéndolo durante este nuevo ejercicio.

Más información

CAMPANYA ENAMORATS A PEDREGUER

Finalizada

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer (ACEP) premia els clients dels comerços adherits a la mateixa, amb la participació en el sorteig de 2 sopars per a 2 persones al Bar Plaça. Per poder participar en el sorteig només has de comprar a Pedreguer i recollir el màxim nombre de paperetes per tenir més oportunitats de guanyar!

Más información

CAMPAÑA ENAMORADOS A PEDREGUER

Finalizada

La Asociación de Comerciantes y Empresarios de Pedreguer (ACEP) premia a los clientes de los comercios adheridos a la misma, con la participación en el sorteo de 2 cenas para 2 personas en el Bar Plaça. Para poder participar en el sorteo sólo tienes que comprar en Pedreguer y recoger el máximo número de papeletas para tener más oportunidades de ganar!

Más información

NADAL ÉS IL·USIÓ A PEDREGUER

Finalizada

ES PREMIA ALS CLIENTS DE L'ACEP PER FER LES SEUES COMPRES ALS COMERÇOS ADHERITS.

Más información

NADAL ÉS IL·LUSIÓ A PEDREGUER

Finalizada

SE PREMIA A LOS CLIENTES DE ACEP POR REALIZAR SUS COMPRAS A LOS COMERCIOS ADHERIDOS.

Más información

© 2015 - Ajuntament de Pedreguer - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo