Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
RASCA I GUANYA CAMPANYA PROMOCIÓ TEIXIT EMPRESARIAL

01-09-2020 al 31-10-2020

RASCA I GUANYA CAMPANYA PROMOCIÓ TEIXIT EMPRESARIAL

L'Ajuntament de Pedreguer destinarà uns 40.000 € en aquesta promoció per dinamitzar les vendes dels establiments participants. A través de la mateixa, els clients obtindran un rasca i guanya realitzant qualsevol compra.
L'objectiu d'aquesta campanya és incentivar el consum, augmentar les vendes, fidelitzar i captar nous clients, fomentar l’associacionisme empresarial, així com sensibilitzar als consumidors de la importància de mantindre el comerç local de Pedreguer.

#Rasca i Guanya consumint a les empreses de Pedreguer 

Més informació

CREAMA i ACEP col·laboren amb els 2ns Premis de Microrelats d’Igualtat i Diversitat de l’IES Pedreguer

24-02-2020 al 31-03-2020

Aquest any la regidoria d’Igualtat, Diversitats i Polítiques Inclusives, Creama i ACEP regalaran a les guanyadores i guanyadors vals per a poder comprar en qualsevol empresa adherida a l’Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer (ACEP).

#Premis Microrelats 

Més informació

LA COMUNICACIÓ EFICAÇ EN ELS PROCESSOS DE VENDA

25-09-2018 al 27-09-2018

LA COMUNICACIÓ EFICAÇ EN ELS PROCESSOS DE VENDA

Van a realitzar-se 8 tallers formatius, en els municipis que formen part de Creama, dirigits als comerciants i empresaris de la Marina Alta.
Creama, en el seu propòsit per recolzar el teixit empresarial de la comarca, ha organitzat en tots els municipis en què està present una sèrie de tallers dirigits a les micropimes i al comerç de proximitat. Esta nova acció tracta d'innovar en la formació que actualment s'impartix per als comerciants i dóna continuïtat al primer cicle formatiu realitzat en l'exercici anterior.

Igual que en l'anterior edició, els Agents de Creama han apostat per introduir una formació eminentment pràctica i que servisca per a aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis. Un dels motius pels quals es realitza en este format itinerant és per a arribar a tots els empresaris dels diferents municipis i al mateix temps generar el contacte amb altres empresaris de municipis veïns propiciant els contactes i el networking entre ells.

En esta ocasió, s'ha comptat amb la col·laboració de la Federació Alacantina de Comerç FACPYME en l'organització dels diferents tallers i amb el patrocini de la Diputació d'Alacant.

Títols com “4 claus per a vendre més sí o sí”, “Neurovendes” o “Reinventar un comerç 10” tractaran d'aportar les novetats de gestió empresarial en el format de càpsules empresarials.

Este cicle de formació començarà a Dénia amb el taller “Creativitat i innovació en el comerç” el dia 4 i 6 de setembre i acabarà a Benissa amb el taller “Xarxes socials. Facebook per a comerços” el dia 23 i 25 d'octubre. Tots els tallers es realitzaran en el mateix horari de 15:00 a 17:00 h., seran gratuïts i les places són llimitades. Els interessats poden sol·licitar més informació i realitzar la inscripció en qualsevol de les 8 agències CREAMA situades a Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia. ios" el día 23 y 25 de octubre. Todos los talleres se realizarán en el mismo horario de 15:00 a 17:00 h., serán gratuitos y las plazas son limitadas. Los interesados pueden solicitar más información y realizar la inscripción en cualquiera de las 8 agencias CREAMA sitas en Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira y Xàbia.

#2on cicle formatiu pel COMERÇ 

Més informació

10 CLAUS PER A CONQUISTAR EL COR DELS TEUS CLIENTS - CICLE TALLERS CREAMA

28-03-2017 al 30-03-2017

10 CLAUS PER A CONQUISTAR EL COR DELS TEUS CLIENTS - CICLE TALLERS CREAMA

Van a realitzar-se 8 tallers formatius, en els municipis que formen part de Creama, dirigits als comerciants i empresaris de la Marina Alta.
Creama, en el seu propòsit per donar suport al teixit empresarial de la comarca, ha organitzat a tots els municipis en què està present una sèrie de tallers dirigits a les micropimes i al comerç de proximitat. Aquesta nova acció tracta d'innovar en la formació que actualment s'imparteix per als comerciants i dóna cabuda a les noves formes d'aprenentatge basades en el concepte de "La Tiendología" del professor Manuel Amat.

Els Agents de Creama han apostat per introduir una formació eminentment pràctica i que serveixca per aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis. Un dels motius pels quals es realitza en aquest format itinerant és per arribar a tots els empresaris dels diferents municipis i alhora generar el contacte amb altres empresaris de municipis veïns propiciant els contactes i el networking entre ells. Títols com "Com conquerir el cor dels clients" o "La comunicació que ens portarà a l'èxit" tractaran d'aportar les novetats de gestió empresarial en forma de "píndoles empresarials".

El cicle de la "Tiendología" començarà el dia 14 i 16 de febrer a Teulada-Moraira amb el taller "Com canviem" la cosa "JA !!!" i acabarà a Benissa el dia 4 i 6 d'abril amb el taller " obert per vacances ?. Com fer el teu negoci sense morir en l'intent ". Tots els tallers es realitzaran en el mateix horari de 15:00 a 17:00 h i seran gratuïts. Els interessats poden realitzar la inscripció en qualsevol de les agències CREAMA.

#Tallers Tiendologia CREAMA 

Més informació

FESTA DEL COMERÇ 2016

28-10-2016 al 30-10-2016

Amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat comercial del municipi s'organitza la Festa del Comerç que conté activitats diverses com són la DESFILADA DEL COMERÇ i STANDS d'empreses i associacions locals, amb exhibicions, demostracions i altres activitats d'animació,.

#Desfilada del comerç  #stands empreses  #paradetes associacions locals  #... 

Més informació

CAMPANYA DIA DE LA MARE

23-04-2012 al 05-05-2012

4ª CAMPANYA DE L’ACEP de 2012: Té com a objectiu fidelitzar als clients dels comerços adherits a l’Associació.
Els comerços obsequiaran amb participacions per entrar al sorteig d’una cartera, una planta i tres sessions de perruqueria, als seus clients al fer les compres.

#Cartera  #planta i tres sessions de perruqueria completa 

Més informació

CAMPANYA PASQUA PEDREGUER

26-03-2012 al 07-04-2012

3ª CAMPANYUA DE L’ACEP de 2012, que té com a objectiu dinamitzar els forns tradicionals locals. Els comerços locals regalaran als seus clients al fer les seues compres participacíons, i el client acumulant-ne 4 de diferents establiments pot aconseguir directament una MONA DE PASQUA.

#Mones de Pasqua 

Més informació

CAMPANYA DIA DEL PARE

01-03-2012 al 19-03-2012

2ª CAMPANYA DE L’ACEP de 2012, que té com objectiu fidelitzar als clients dels comerços adherits a l’Associació. Els comerços locals regalaran als seus clients al fer les seues compres, participacions per entrar al sorteig d’un rellotge, un xandal i una estació metereològica.

#Rellotge  #xandal  #estació metereològica 

Més informació

CAMPANYA ENAMORATS PEDREGUER

01-02-2012 al 14-02-2012

Amb l’objectiu de fidelitzar als clients dels comerços adherits a l’Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer, s’han dissenyat varies campanyes en les que es sortejaran regals relacionats amb el tema de la campanya.
En aquesta primera campanya, ENAMORATS, els comerços locals regalaran als seus clients participacions per entrar en el sorteig d’1 Spa i 2 sopars per a dues persones.

#Spa  #sopars 

Més informació

  • 1
© 2015 - Ajuntament de Pedreguer - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball