Actualitat Notícies

Creama Pedreguer informa d'un nou taller: Com fer un Canvas? Connecta amb els teus clients, adreçat al teixit empresarial de Pedreguer

Arran de l'èxit que va tenir la conferència que va impartir Rosa Cladera el passat mes de juliol a Pedreguer, l'Ajuntament de Pedreguer, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local de CREAMA i amb el suport de la Diputació d'Alacant i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer, organitza un taller pràctic en què la Mentorcoach empresarial facilitarà l'eina Canvas per desarrllar-la en el negoci de cada participant.
Creama Pedreguer informa d'un nou taller: Com fer un Canvas? Connecta amb els teus clients,  adreçat al teixit empresarial de Pedreguer

Amb aquest taller es pretén ajudar al teixit empresarial de Pedreguer en la definició del seu client ideal i la millor estratègia de captació, retenció i fidelització.

El taller, que tindrà lloc a Pedreguer el 8 i 10 de setembre a la Casa de Cultura, des de les 15.00 fins a les 17.00 hores, està dirigit a empresaris, comerciants i emprenedors.

S'haurà de fer inscripció prèvia per controlar l'aforament i poder garantir la mesures sanitàries de seguretat.

Inscripcions gratuïtes: adl-pedreguer@creama.org- 966457294

© 2015 - Ajuntament de Pedreguer - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball