Actualitat Notícies

CREAMA POSA EN MARXA EL CICLE DE COMERÇ SOTA EL TÍTOL Programa de digitalització del comerç de la Marina Alta

Es realitzaran 8 tallers formatius en format en línia (webinar), en horari de 15,30 a 17.00 h de manera gratuïta, dirigits a comerciants i empreses de la Marina Alta interessades a digitalitzar el seu comerç.
CREAMA POSA EN MARXA EL CICLE DE COMERÇ SOTA EL TÍTOL Programa de digitalització del comerç de la Marina Alta

Creama, en el seu propòsit per donar suport al teixit empresarial de la comarca, ha organitzat una sèrie de tallers dirigits a les micro pimes i al comerç de proximitat. Aquesta nova acció tracta d'innovar en la formació que actualment s'imparteix per als comerciants amb la realització d'un programa complet per a l'adaptació de les empreses a l'escenari post-COVID i l'impuls de la transformació digital per al comerç.

Igual que en les anteriors edicions, els Agents de Creama han apostat per introduir una formació eminentment pràctica i que servisca per a aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis. En aquesta edició i a causa de la situació que estem vivint amb motiu de la pandèmia causada pel #Covid19 s'ha optat per la realització d'aquests tallers formatius en format en línia (webinar).

Entre els tallers que formen part del cicle podem trobar “Google my business: Destaca en Google”, “Whatsapp business”, “Instagram per a comerços”, “Comerç post covid”, entre altres. Tots ells tractaran d'aportar les novetats de gestió empresarial en el format de càpsules empresarials.

Aquest cicle de formació es realitzarà tots els dimarts a partir del pròxim 15 de setembre, sent l'últim el 10 de novembre. També cal ressenyar que les places per a assistir són limitades perquè els tallers resulten pràctics i eficients.
Les places es reservaran per ordre d'inscripció, que ja es pot realitzar en el següent enllaç:  Inscripció a webinars Creama

Una vegada inscrit t'enviarem un enllaç perquè pugues accedir al curs a través del teu dispositiu connectat a Internet (mòbil, tauleta, ordinador…).

Per a més informació pots contactar amb qualsevol de les 8 agències de CREAMA situades a Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia.

Programa

© 2021 - Ajuntament de Pedreguer - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball