Actualitat Notícies

Tornen els descomptes RASCA I GUANYA per a dinatmitzar el teixit empresarial de Pedreguer

Davant l’èxit que va tenir la campanya “Rasca i Guanya” el darrere any, l’Ajuntament de Pedreguer, a través de l’ADL/AFIC Creama-Pedreguer i amb col•laboració d’ACEP, ha decidit seguir apostant pel teixit empresarial local llançant una nova edició per aquesta estiu, per tal de pal•liar la situació de la pandèmia de la COVID_19.
Tornen els descomptes RASCA I GUANYA per a dinatmitzar el teixit empresarial de Pedreguer

La Regidora de Comerç, Noèlia Miralles, destaca l’esforç que s’ha realitzat per dotar d’un pressupost de 25.000€ per dur a terme aquesta segona edició amb la que es pretén donar continuïtat a un gran projecte i seguir fomentant el comerç local i l’associacionisme empresarial: “L’edició passada va resultar un èxit i creiem que aquesta campanya, que beneficia tant al comerç local obtenint nous clients, com als clients que poden recollir descomptes per a les seves compres habituals, ajudarà a reactivar el comerç local”.

Amb aquesta campanya de dinamització econòmica es pretén impulsar la mobilitat de clients dins del municipi i incentivar el consum en el comerç i hostaleria local, afavorint les vendes, el manteniment de l’activitat empresarial i l’ocupació. I, a més a més, consumir a Pedreguer serà molt avantatjós pels descomptes que la clientela podrà aconseguir per a adquirir productes o serveis de diferents negocis del municipi.

L’Ajuntament de Pedreguer, des de la Regidoria d'Ocupació i Comerç i a través de l’AFIC-Creama i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer (ACEP), amb el suport de la Conselleria de Comerç, llança de nou aquesta campanya de “Rasca i Guanya” per seguir reactivant l’economia local incentivant el consum a Pedreguer.

Les empreses que vulguen participar en aquesta actuació promocional hauran de presentar la seua sol·licitud  a partir del dia de publicació de les bases en el tauló digital de l'Ajuntament i en les web municipals www.pedreguer.es i www.pedreguer.portaldelcomerciante.com i fins el dia 7 de juliol de 2021.

Bases campanya 2021

Sol·licitud campanya promoció teixit empresarial RASCA I GUANYA de Pedreguer 2021

Tramitació electrònica (Tràmits destacats)

© 2021 - Ajuntament de Pedreguer - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball