Actualitat Notícies

RASCA I GUANYA: Aconsegueix grans descomptes per consumir a Pedreguer durant el mes d'octubre!

L’Ajuntament de Pedreguer destina vora 40.000 € en descomptes per consumir en empreses locals
RASCA I GUANYA: Aconsegueix grans descomptes per consumir a Pedreguer durant el mes d'octubre!

El proper mes d’octubre tindrà lloc a Pedreguer la campanya promocional RASCA I GUANYA per a contribuir amb la reactivació del poble. Fins a 44 empreses locals han volgut acollir-se a la campanya, amb una assignació de 39.600 €, amb 900 € per cadascuna de les empreses participants que es repartiran en 1.900 ‘rasques’ amb premis de 10, 25 i 50 euros.

La Regidora de Comerç, Noèlia Miralles, ha manifestat que amb aquesta campanya no sols aporta l’Ajuntament de Pedreguer, sinó que també la ciutadania contribueix a reactivar l’economia local, al mateix temps que es beneficia dels descomptes que aconsegueix en adquirir productes o serveis de les 44 empreses de Pedreguer subscrites a la campanya.

Les empreses participants estan adherides a l’Associació de Comerciants i Empreses de Pedreguer (ACEP) i representen a diferents sectors com ara al comerç, restauració i altres serveis. Amb aquesta promoció, les empreses entregaran als seues clients un rasca i guanya que tindrà un premi consistent en descomptes en qualsevol establiment participant en la campanya per valor de 10€, 25€ o 50€. I, a més a més, l’ACEP dóna una segona oportunitat als rasques sense premi amb un sorteig d’obsequis que realitzarà una vegada finalitzada la campanya.

Amb aquesta campanya, l’Ajuntament de Pedreguer, des de la Regidoria d'Ocupació i Comerç i a través de l’AFIC-CREAMA i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer (ACEP), amb el suport de la Conselleria de Comerç, pretenen incentivar el consum local i fomentar l’associacionisme empresarial, així com sensibilitzar a consumidores i consumidors de la importància de mantindre el teixit empresarial local de Pedreguer.

Per a més informació sobre les bases d'aquesta campanya promocional, així com la llista d’empreses participants, es pot consultar a www.pedreguer.es o a www.pedreguer.portaldelcomerciante.com.

Llistat empreses participants

 

 

 

© 2015 - Ajuntament de Pedreguer - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball