L' agència AFIC >> Salutacions des de la regidoria

 

El principal objectiu de la regidoria de comerç i de l’agència perl Foment i la Innovació Comercial (AFIC) de L’Ajuntament de Pedreguer es el recolzament del xicotet comerç i l’ estímulació de l’activitat comaercial del nostre municipi.

Es evident el repte que suposa pel comerç dels centres urbans, tenint que enfortar-se a la competència dels comercials i l’evolució tecnològica, social i econòmica. Peró hem de veure estos desafiaments com una oportunitat que genere prgrés, creativitat, innovació i la necesitat de plantejar-se estrategies d’adaptació a aquesta realitat. Es per aquest motiu que desde L’Ajuntament es col.labora amb totes les iniciativesque naixen dels comerciants i le la seua Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer (ACEP), ja que estem convençuts que el procés de millora del sector comercial de la nostra localitat es un objectiu de tots.

El comerç de Pedreguer manté la qualitat de vida de la ciutat, genera riquessa, fomenta el treball estable i failita les relacions entre els seus ciutadans. Entre tots hem de mantindre i millorar el nostre sector comercial, perque el xicotet comerç fa gran una ciutat.

Ectic convençut que aquesta nova ferramenta servirà per augmentar el contacte ja existent entre els comerciants i L’ Ajuntament.

Una salutació.

 

 

© 2015 - Ajuntament de Pedreguer - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball